Organizare evenimente

mai multe detalii
Constructie standuri

mai multe detalii
Program expozitional
- 2013 -

mai multe detalii
Comunicate de presa

mai multe detalii

Serviciile noastre

- BACK -

Organizare petreceri de Craciun


Craciunul este unul dintre cele mai important momente din viata angajatilor d-voastra. O petrecere de Craciun este un motiv de bucurie atat pentru angajator cat si pentru angajat si, nu in ultimul rand chiar si pentru copiii angajatilor.

Vin Sarbatorile ? Vine Mos Craciun? Mosul vine si aduce cadouri? Nu aveti costum de Mos Craciun? Nu stiti ce cadouri doresc angajatii? Nu aveti idee ce tematica sa aiba petrecerea angajatilor?

Nu este nici o problema! Noi venim cu ideile, avem concepte speciale pentru organizare petrecere de craciun si ne face o mare bucurie sa punem in practica chiar si cele mai traznite dar foarte interesante idei pe care le avem!

O oferta bogata in programe artistice care mai de care mai atractive si mai interesante, toate sub garantia calitatii asigurate de agentia noastra de organizare evenimente.

Suntem cei mai buni in organizarea petrecerii de Craciun iar dovada sunt clientii nostri cu care am stabilit parteneriate permanente si care apeleaza an de an la serviciile noastre.

Locatii, catering, pre-anuntare petrecere de Craciun cu mascote, invitatii, efecte speciale (zapada) sau chiar sania lui Mos Craciun trasa de reni adevarati! Il aducem pe MOS CRACIUN la tine acasa !!!!!

Petrecere Aniversare

Suntem agentie de organizare petreceri aniversare pentru copii sau adulti sau chiar imobile-cladiri, magazine, orase, fundatii care vrea sa faca parte din viata dumneavoastra. Daca doriti ca ziua aniversara sa devina una speciala, care sa nu va dea batai de cap si in care sa va distrati, noi va venim in ajutor.

Vom avea grija sa personalizam fiecare eveniment in functie de toate solicitarile dumneavoastra, acordand o importanta deosebita fiecarui detaliu. Cele mai interesante si originale programe de animatie, jocuri si decoratiuni precum si momente artistice speciale vor face ca petrecerea sa fie de neuitat.

Oferim consultanta in organizare aniversari si va propunem variante de petreceri inclusiv accesorii pentru petreceri aniversare. Va doriti ca oaspetii dumneavoastra sa se bucure de un stil unic de decor? Doar la noi puteti comanda cele mai sofisticate accesorii petreceri aniversare, care vor putea fi montate in locatia in care va avea loc aniversarea.- BACK -
newsletter:image

image

image


Expozantii au prilejul sa-si stabileasca strategile de marketing tinand cont de:

  • - cunoasterea concurentei
  • - cunoasterea noilor piete (descoperirea niselor pietei)
  • - cresterea vanzarilor, deschiderea cailor pentru colaborare

Pentru detalii, oferte personalizate si comenzi va rugam sa ne contactati:
0735.510.499; 0747.46.06.43;
Fax 031.816.5200
lazarus.antoanela@gmail.com
evenimentesiexpozitii@yahoo.com
director@evenimentesiexpozitii.ro


  Calendar evenimente


Prev MoMartie  2013Next Mo
DLMMiJVS
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

     Serviciile noastre:

Evenimente viitoare:

Targ de Iarna 2015

Targ de Valentines Day 2015

Targ de primavara 2015

Liberty Center - Universul Sanatati - 28 Noiembrie - 28 Decembrie 2014

Targ de Craciun Romexpo - 08 Decembrie - 21 Decembrie 2014

Jucari, Decoratiuni de Craciun, Rochii de seara, Saloane Cosmetica...