Organizare evenimente

mai multe detalii
Constructie standuri

mai multe detalii
Program expozitional
- 2013 -

mai multe detalii
Comunicate de presa

mai multe detalii

Serviciile noastre

- BACK -

SERVICII DE PRODUCTIE AUDIO-VIDEO

•  Filmari cu camere video profesionale
•  Montaj si editare audio video
•  Personalizari si multiplicari DVD uri.
•  Concept formate emisiuni Radio si TV.


SERVICII DE MARKETING SI PR COMPLETE

Este un pachet complex de servicii pe care il oferim clientilor care au nevoi continue de "de toate". Contractele pentru acest tip de servicii se realizeaza doar pentru o perioada minima de un an si presupun taxa unui "abonament" lunar fix.

Pe parcusul anului sunt stabilite 3 puncte de analiza de rezultate in care clientul poate decide sistarea colaborarii sau continuarea ei.

Aceste "milestone-uri" sunt asadar trimestriale si coincid cu prezentarea de rapoarte prin care facem analiza rezultatelor obtinute in timpul implicarii noastre active. Daca doriti, devenim un fel de departament extern de marketing.

Acest pachet de servicii se adreseaza acelor companii emergente care nu detin departamente de marketing sau acelor companii care doresc sa isi potenteze radical activitatea de marketing.


SERVICII DE CREATIE SI COMUNICARE PUBLICITARA

•  Ai nevoie de o idee de comunicare pentru un fluturas?
•  De un storyboard pentru un spot radio sau de un clip publicitar?
•  Nu stii cum sa te prezinti printr-o macheta Lumii intregi? Ei bine acestea sunt parti din ceea ce creatia publicitara poate furniza ca si instrumente.

Serviciile de creatie iti ofera ideea de comunicare publicitara a produselor sau serviciilor tale. Nu poti sa vii, folosindu-te de diversele media (radio, tv, presa, on-line), in fata publicului tau tinta si sa spui: "Societatea noastra va ofera servicii de cosmetica auto la standarde europene. Veniti la noi si veti fi satisfacut!".

Ce sa spun? Foarte interesant. Din pacate foarte multe companii folosesc astfel de discursuri. Ei bine, NOI iti transformam acest mesaj, il cosmetizam, pentru ca, in cele din urma, sa iasa ceva memorabil si unic: un mesaj de comunicare care sa transmita asa cum trebuie ceea ce trebuie!


CONSULTANTA SI STRATEGIE IN VANZARI

Ai un produs nou sau un serviciu nou pe care doresti sa il scoti pe piata. Sau ai un produs sau serviciu vechi care nu se vinde cat ar trebui. Vrei sa se vanda? Te vom ajuta sa iti dai seama ce implica atingerea de rezultate.

Care este target-ul tau? (si nu in sensul prostesc de genul "femei cu venit mediu, absolvente de profesionala") Cate vanzari vrei?

Ce trebuie sa faci, ca actiuni de marketing ca sa le obtii? Care este discursul de vanzare? Cum il rostesti? De ce materiale sau instrumente ai nevoie? Cum arata produsul tau? Cum ar trebui sa arate? Cat costa? Cat ar trebui sa coste? (nu neparat sa fie mai ieftin) Cum faci promotiile? Cand le faci? Cand faci actiuni de incentive? Se preteaza retelei tale de vanzari? Care este kit-ul tau de vanzare? Cum te folosesti de el? Agentii tai de vanzare stiu sa iti vanda produsul? Retea proprie de vanzari sau vanzare prin distribuitori? Sub brand sau vanzare prin brand-ul principal? Cand e cazul sa nu fii monolit? Cand e bine sa sponsorizezi o actiune? La ce targuri sa participi? Cum faci rost de distribuitori? Cum sa te promovezi? Si multe altele.

Cu alte cuvinte, te ajutam sa existi printr-o analiza corecta si completa a ceea ce esti si a ceea ce ar trebui sa faci. De la prezentarea raportului initial de consultanta poti decide sa lucrezi prin departamentul propriu si sa ne inviti periodic sa analizam activitatea in sine (audit) sau poti sa ne angajezi sa facem ceea ce trebuie facut.

Serviciile de consultanta si de strategie in vanzari au un tarif incepand de la 35 Euro + TVA / ora.


Complementar, va stam la dispozitie cu:

•  training al propriei echipe de vanzari
•  training de comunicare
•  training de leadership
•  training de marketing- BACK -
newsletter:image

image

image


Expozantii au prilejul sa-si stabileasca strategile de marketing tinand cont de:

  • - cunoasterea concurentei
  • - cunoasterea noilor piete (descoperirea niselor pietei)
  • - cresterea vanzarilor, deschiderea cailor pentru colaborare

Pentru detalii, oferte personalizate si comenzi va rugam sa ne contactati:
0735.510.499; 0747.46.06.43;
Fax 031.816.5200
lazarus.antoanela@gmail.com
evenimentesiexpozitii@yahoo.com
director@evenimentesiexpozitii.ro


  Calendar evenimente


Prev MoMartie  2013Next Mo
DLMMiJVS
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

     Serviciile noastre:

Evenimente viitoare:

Targ de Iarna 2015

Targ de Valentines Day 2015

Targ de primavara 2015

Liberty Center - Universul Sanatati - 28 Noiembrie - 28 Decembrie 2014

Targ de Craciun Romexpo - 08 Decembrie - 21 Decembrie 2014

Jucari, Decoratiuni de Craciun, Rochii de seara, Saloane Cosmetica...